donderdag 23 juli 2009

23-07 deel 2

Het is nu 01.30 uur en we zijn net in het hotel na het eten met het team en een bezoek aan een markt. Het was enorm gezellig tijdens het eten. Sommige waren de teleurstelling weer wat te boven alhoewel er toch nog volop werd gesproken over de wedstrijden/resultaat/jury van de mixed duo.
Het team is naar het waterskien en naar "Lotus Pond Lake" geweest. Het waterskien vonden een aantal leuk maar na een aantal sprongen hadden sommige het wel gezien. Een aantal zijn het water in geweest voor afkoeling maar de korte broek had wel veel tijd nodig om te drogen.
Het bezoek aan "Lotus Pond Lake" vonden ze mooi.

Na het eten zijn wij, de supporters, nog naar de Liouhe Tourist Night Market geweest. Deze markt bestaat uit eetkramen, ssieraden, schoenen. enz die bijna de gehele nacht open zijn. Er is volop eten te koop van alle soorten vis, ingewanden, fruit etc. (zie foto site). Ik denk dat je wel een zeer sterke maag moet hebben wil je na het eten van sommige etenswaren geen buik/maagklachten krijgen.

Morgen gaan we naar stijldansen (ballroom/latin) kijken. Het Nederlands echtpaar wat mee doet is ook wezen kijken bij Ju Jitsu. De dame had namelijk aan Ju Jitsu gedaan bij Sportschool Theo Meijer in Leusden.

3 opmerkingen:

  1. Ben blij dat jullie toch weer een leuke dag hebben gehad, Wat een helden die mensen die al die ingewanden eten, zelf ook nog wat geproefd??? Nou ben weer benieuwd wat jullie nog meer gaan beleven. Hou ons op de hoogte, Groetjes de Bommeltjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Geert,
    Hier nog een laatste berichtje vanuit Brabant,heb vanmorgen Rob aan de tel gehad en gehoord hoe laat hij morgen land op Schiphol.Dus dat wordt vroeg opstaan, naar Schiphol toe en onze GROTE KAMPIOEN eens flink knuffelen en feliciteren!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geert nogmaals bedankt voor alle fijne mail en berichtgeving en tot hoors.

    Wil en Tonny Haans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk om toch van ver alles mee te kunnen maken!! Ben erg trots op onze ju jitsuka's!!
    Liefs Tine

    BeantwoordenVerwijderen