woensdag 15 juli 2009

De reis Amsterdam - Kaohsiung

Op dinsdag om 11.45 uur ingecheckt op Schiphol en daar vandaan naar Kaohsiung. Eerst met het vliegtuig van Amsterdam naar Taipei met een tussenstop in Bangkok. Aangekomen in Taipei met een hogesnelheidstrein naar Kaohsiung en het laatste stuk naar het hotel met een taxi.
Aangekomen in het hotel om 12.20 uur (Hollandse tijd) dus reistijd 21 uur en 20 minuten.
Ga nu eerst eten en dan volgt.....
Veel eettentjes bij een markt maar uiteindelijk goed gegeten bij een restaurantje.
De vrijwilligers van de organisatie en ook politie/bewaking op vliegveld/station zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. In de stad zijn enorm veel reclameborden en vlaggen mbt de World Games.
Morgen gaan we naar de Opening en gelukkig hebben we al kaartjes want het stadion (65.000) is uitverkocht. De opening begint om 19.00 tot 23.00 en zal een groot spektakel worden.
We zijn in totaal met 9 Ju Jitsu supporters en die zijn net als de Ju Jitsuka's gaar van de lange reis. Wij verlangen naar ons bed maar eerst probeer ik nog een aantal foto's te plaatsen bij de diavoorstelling en picasa.

4 opmerkingen:

  1. Een groet van ons uit Zoetermeer voor jullie allen!
    Dirk en Irene Baars

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk de foto's te zien, we volgens alles op de voet. We zijn heel nieuwsgierig naar de foto's van de opening, dus maak er maar veel. Rust nu maar lekker uit. Groetjes uit Nieuwegein en Waddinxveen 'De Bommels'

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel succes daar en de groetjes aan Deborah
    groetjes van Peter en Herma smit de buren van Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat zullen jullie gaar zijn van zo'n lange reis, ik heb de eerste foto's bekeken, erg leuk, vooral een lachende Anne.
    Ik wens jullie veel succes en plezier.
    Groetjes, adrie

    BeantwoordenVerwijderen